Κηπευτικών εποχής

Bio-delivery

   Το Bio-delivery είναι μια πιλοτική εμπορική δραστηριότητα της Γεωργικής Σχολής, κατά την οποία ένα κουτί με πιστοποιημένα φρέσκα βιολογικά οπωροκηπευτικά εποχής από το Αγρόκτημά της, έρχεται κάθε εβδομάδα στο χώρο που επιθυμείτε στο Αργοστόλι.

   Το κουτί περιλαμβάνει διάφορα οπωροκηπευτικά σε μικρές ποσότητες, σύμφωνα με ό,τι παράγει ο κήπος του Αγροκτήματος της Γεωργικής Σχολής, όπως να είχατε ένα δικό σας μικρό κήπο και κάθε πρωί να τον επισκέπτεστε και να συγκομίζετε τα προϊόντα που με τη φροντίδα σας έχει παράγει. Αργότερα ίσως συμπεριληφθούν και άλλα προϊόντα, όπως ελαιόλαδο και αυγά. Το κουτί δεν περιλαμβάνει παραγγελία, καθώς με το αίτημα εγγραφής αποδέχεστε να παραλαμβάνετε μέσα στο συγκεκριμένο κουτί τα οπωροκηπευτικά που παράγει η Γεωργική Σχολή.

   Το κόστος του κουτιού είναι συγκεκριμένο και διαμορφώνεται βάσει τιμοκαταλόγου που συμπεριλαμβάνεται στην πρώτη αποστολή του κουτιού, μαζί με άλλα έντυπα. Ο τιμοκατάλογος σας κοινοποιείτε σε κάθε αλλαγή που γίνεται και πριν αυτός εφαρμοστεί, ώστε να υπάρχει ο χρόνος διακοπής σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να παραλαμβάνετε το κουτί.

   Για να γίνετε πελάτης του Bio-delivery πρέπει να συμπληρώσετε την αίτηση εγγραφής, στην οποία πέραν των στοιχείων σας, πρέπει να αναφέρετε και το χώρο που επιθυμείτε να παραλαμβάνετε κάθε εβδομάδα το κουτί, καθώς και τον τρόπο πληρωμής. Εάν επιθυμείτε να διαγραφείτε από πελάτης, αρκεί ένα τηλεφώνημα ή ένα email. Εάν πάλι επιθυμείτε να παραλαμβάνεται κουτί με μεγαλύτερες ποσότητες προϊόντων, ενημερώστε μας κατά τον ίδιο τρόπο.

   Το Bio-delivery λειτουργεί μόνο κάθε Πέμπτη και πάντα πρωινές ώρες, αμέσως μετά τη συγκομιδή των οπωροκηπευτικών. Το αργότερο έως τις 12:30μμ το κουτί θα βρίσκεται στο χώρο σας. Σε περίπτωση που οι συνθήκες (καιρός, ασθένειες - εχθροί καλλιέργειας, αργίες, κ.ά.) δεν επιτρέπουν τη συγκομιδή προϊόντων, θα σας ενημερώνουμε εγκαίρως, τηλεφωνικά ή με email, πως δεν θα παραλάβετε κουτί αυτή την εβδομάδα ή για κάποιες εβδομάδες.

   Εάν επιθυμείτε να εγγραφείτε πελάτης και να παραλαμβάνεται κάθε εβδομάδα το κουτί με τα βιολογικά οπωροκηπευτικά του κήπου της Γεωργικής Σχολής, τηλεφωνήστε στο 2671022429.

   Σίγουρα, το ενδιαφέρον σας θα συμβάλει ώστε το Bio-delivery να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις σας και από πιλοτική δραστηριότητα να αποκτήσει μια άλλη δυναμική. Μην ξεχνάτε, πως η Γεωργική Σχολή είναι Κοινωφελές Ίδρυμα και οποιαδήποτε εμπορική της δραστηριότητα υλοποιείται με σκοπό τη λειτουργική της βιωσιμότητα.

   Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία. Διαδώστε την προσπάθειά μας.

 

 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Η Διοικητική Επιτροπή

 

 

 

 

 

www.vallianiosgeorgikisxoli.gr
Πρακτική Γεωργική Σχολή <<Παναγή Βαλλιάνου>> Τ.Θ. 134, ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, Τ.Κ. 28100 ΤΗΛ: 26710 22429 FAX: 26710 26878 E-MAIL: valliang@otenet.gr