ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στις 8/8/2017 επισκέφτηκε τη Γεωργική Σχολή κατόπιν πρόσκλησης της Διοικητικής Επιτροπής ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος, όπου ενημερώθηκε για την υφιστάμενη κατάσταση της Σχολής, τις συνεργασίες της με άλλα Ιδρύματα και το μελλοντικό της σχεδιασμό.

Στη συζήτηση που ακολούθησε στα γραφεία της Σχολής δόθηκε ιδιαίτερη  έμφαση σε θέματα όπως: η συμμετοχή της Γεωργικής Σχολής στην αγροδιατροφική σύμπραξη, η ανάληψη πρωτοβουλιών για την εκπαίδευση των αγροτών της Περιφέρειας, η διατήρηση των γηγενών ποικιλιών, η ανάπλαση του Άλσους Κουτάβου, κ.ά.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης από την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Κώστας Κουτσός, από το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων η κ. Ελένη Γισδάκη, και από τη Γεωργική Σχολή ο Πρόεδρος της Δ.Ε. κ. Ευρυβιάδης Σκλάβος, ο Ταμίας κ. Στέφανος Κοκκόσης, το Μέλος κ. Ειρήνη Ευαγγελάτου, ο Υπεύθυνος εκπαιδευτικών και γεωργικών δραστηριοτήτων κ. Διονύσιος Μπενετάτος και ο Σύμβουλος επί θεμάτων ανάπτυξης κ. Ευάγγελος Διβάρης.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

www.vallianiosgeorgikisxoli.gr
Πρακτική Γεωργική Σχολή <<Παναγή Βαλλιάνου>> Τ.Θ. 134, ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, Τ.Κ. 28100 ΤΗΛ: 26710 22429 FAX: 26710 26878 E-MAIL: valliang@otenet.gr